Élet-Stílus

Miért énekelt Lady Gaga smink nélkül, pólóban, farmerben és tornacipőben az Oscaron?

Rich Polk / Variety / Getty Images
Rich Polk / Variety / Getty Images
Az utolsó pillanatban jelezte, hogy fel tud lépni.

Lady Gagáról sokáig az a hír járta, hogy nem fog fellépni az Oscar-gálán, azonban egy hirtelen csavarral változtatott a döntésén, és előadta a Top Gun: Maverick betétdalát, a Hold My Handet. Az énekesnő smink nélkül, farmerben, rövid ujjú pólóban és tornacipőben adta elő a dalt, így többekben felmerült a kérdés, vajon mi ösztönözte erre.

A gála producerei, Glenn Weiss és Ricky Kirshner egy interjúban pontosan ezt válaszolták meg a minap: Gaga minél természetesebb szeretett volna lenni a produkció alatt.

Ez egy fontos dal számára, és nagyon le akarta csupaszítani, hogy ne Oscar-produkciónak tűnjön, hanem úgy, mintha csak simán elénekelné. Pontosan ezt próbáltuk megteremteni neki. Bízunk benne, dolgoztunk vele korábban műsorokban, ott volt a Shallow dal is egy korábbi gáláról. A hangján kívül tényleg nincs szüksége semmi másra

árultak el részleteket a Hollywood Reporternek.

A PageSix még azt is tudni véli, milyen márkájú sminklemosót használt az énekesnő (tekintve, hogy a gálára nagyon erős sminkben érkezett): Gaga sminkese, Sarah Tonno korábban elmondta, az énekesnő a francia Lancôme rajongója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik