Élet-Stílus

Az utóbbi évek legnagyobb pornósztárja elmondta, miért jobbak a felnőttfilmes díjak az Oscarnál

Maitland Ward, a tinisorozatok hőséből lett pornós szerint a sokszínűség jobban megjelenik az AVN Awardson.

Az egész világ Oscar-lázban ég, a lapok, a szakértők és a nézők az Amerikai Filmakadémia 95. alkalommal megrendezett gálájának eredményeit elemezgetik. De van valaki, akit egész biztosan nem hoz izgalomba az aranyszobrocskás esemény.

Maitland Wardról van szó, aki, mint tudjuk, először hagyományos filmekben tűnt fel, és tinisztár lett (igazi ismertségre a Boy Meets World, azaz A kis gézengúz tinisorozatban tett szert), majd 42 évesen, pornókarrierbe kezdett. Nem is akármilyenbe: csak a pornó Oscar-díjának számító AVN Awardson 7 díjat nyert három év alatt, többek között a legjobb színésznő kategóriában is diadalmaskodott.

A Disney-csillagból pornósztárrá avanzsált Ward most a TMZ kamerája előtt beszélt arról, miért jobbak a felnőttfilmes díjak, mint az Oscar.

Szerinte már a felnőttfilm-ipar díjátadója is sokkal jobb tévéműsor, mint az Oscar-gála. A hollywoodi iparág fő showműsora évről-évre kevesebb nézőt vonz (ez a statisztika valójában inkább hullámzó – a szerk.), a színésznő emellett úgy látja, hogy

az Oscar-díjra szavazó emberek túl idősek, és a jelölések pedig a sokszínűség hiányát mutatják.

Ezzel szemben a pornóipar tele van női rendezőkkel és mindenféle bőrszínű előadókkal: az AVN Awards pedig mindig a díjra legérdemesebb jelölteket választja, ráadásul politikamentesen.

Maitlandnek természetesen arra is van ötlete, hogyan lehetne az Oscar-díjátadónak sokkal több nézőt generálni: szerinte az Akadémia díjkiosztóján szükség lenne pornó kategóriára is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maitland Ward Baxter (@maitlandward) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik