Élet-Stílus

Vasvári Vivien elárulta, hogyan tudatta a vőlegényével, hogy babát várnak

Rácz Tamás / RTL Klub
Rácz Tamás / RTL Klub
A kicsi nevével még bajban vannak.

Vasvári Vivien március elején árulta el a követőinek, hogy hamarosan férjhez megy, a héten pedig bejelentette: babát várnak a vőlegényével.

Az influenszer most a Borsnak mesélt arról, hogy már decemberben elkezdték szervezi az esküvőt, és úgy tervezték, a menyegző után vágnak majd bele a babaprojektbe, a történések viszont felgyorsultak.

Január közepén, egy szerdai napon a párom Ipadjére beállítottam egy háttérképet, egy terhességi teszttel és egy szép üzenettel. A vicces az volt, hogy nem nyitotta fel a gépet reggel, csak az első üzleti tárgyalása alatt. Nagy meglepetés volt, azonnal felhívott és az üzleti partnereivel örültünk, közösen

– mondta a lapnak.

Vasvári és kedvese addig próbálták titkolni az influenszer várandósságát, ameddig csak lehetett, március elejére viszont már annyi pletyka keringett róluk, hogy végül nyilvánosságra hozták a hírt, nem sokkal előtte pedig a gyerekeiknek is elárulták, hogy kistestvérük fog születni.

Óriási volt az öröm és a sikoltozás, arról nem is beszélve, hogy azóta azon veszekednek, ki fogja majd etetni, játszani vele, vigyázni rá. A kicsi nevével kapcsolatban bajban vagyunk. Jelenleg nem tudjuk a nemét a babának, és ez a májusi esküvőnkig így is marad. Addig két nevet kell kitalálnunk, és mivel különlegeset szeretnénk, ez elég nehéz. Van pár ötletünk, nincsen vita, de még nem találtuk meg azt a bizonyos tökéletes nevet

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik