Élet-Stílus

VV Kriszti: Kell tennem egy emelt szintű érettségit valamiből, hogy bejussak egyetemre

rtl kettő
rtl kettő
Azt is elmondta, sok démonja van.

A Telexnek adott interjút VV Kriszti, miután megnyerte a ValóVilág tizenegyedik évadát. A győztes 36 millió forintot kapott a győzelemért cserébe, a lapnak beszélt arról is, hogy örült annak, amikor az RTL szerkesztői pszichológust küldtek be a villába.

Nagyon örültem, hogy ez megtörténik, hogy tényleg kapunk egy embert, akire fölnézhetünk, és akitől tanulhatunk. Az ember nem engedheti meg magának, hogy pszichológushoz járjon sok esetben, vagy egész egyszerűen nem néz szembe az ő traumáival, nem tudja, hogyan kellene, és cipeli ezt a batyut, és évről évre, alkalomról alkalomra csak pakol bele még többet. És hát itt ugye nagyon sok sérült ember van. Mind azok vagyunk valahol. De szembe kellene nézni vele, társadalmilag följebb emelkedni azon a fájdalmon, amit akár cipeltek még a nagyszüleinek a nagyszülei a háborúból adódóan, azt a genetikailag belénk ivódott traumát, ahogy állunk, ahogy létezünk. Nekem nagyon sok démonom van. Például a szorongások, a tökéletességre való törekvés, hogy elfogadjanak az emberek. Lehet, hogy ezek nem direktből vannak, hanem akár a családból örököltem.

A VV-győztes jövőbeli terveiről is mesélt: a pénzt nem akarja elherdálni, szeretne egyetemre menni, lehetőleg pszichológiát tanulna:

„Először is kell tennem egy emelt szintű érettségit valamiből, hogy ugye pszichológiára bejussak egyetemre, de ennek is majd utána kell nézni. Közben el akarok kezdeni tetoválni tanulni. OKJ-t is szeretnék elvégezni, hogy például egy ékszert meg tudjak csinálni még jobban, ezért jó lenne, ha egy ötvösszakma lenne a kezemben.”

Korábbi nélkülözéseiről így beszélt:

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik