Élet-Stílus

Vásárolj és spórolj tudatosan!

Folyamatosan megújuló szuper ajánlatainknak és saját márkáinknak köszönhetően velünk igazán könnyű a pénztárcabarát bevásárlás.

Légy naprakész!

Online akciós újságunkból – bárhol és bármikor – mindent megtudhatsz aktuális kedvező ajánlatainkról. Hétről hétre közel 90 termékakcióval várunk, és applikációnkban még bevásárlólistát is készíthetsz. Így előre megtervezheted a bevásárlásaidat.

Spórolj tudatosan!

Mi az ALDI-nál tudjuk, hogyan segítsünk a tudatos bevásárlásban. Számos módon spórolhatsz velünk, hiszen nagyszerű kedvezményekkel, kedvező árú saját márkás termékekkel és időszakos kuponakciókkal várunk. Kihasználhatod XXL ajánlatainkat is, azaz ha nagyobb kiszerelésű termékcsomagot vásárolsz, alacsonyabb egységáron jutsz hozzá. Ha pedig időt és energiát is spórolnál, akkor a shop.aldi.hu oldalon rendelheted meg termékeinket, és a ROKSH profi személyes bevásárlója házhoz szállítja a megrendelt „ALDI-kosaradat”.

Saját márkáinkkal egyszerűen takarékoskodhatsz!

Árukínálatunk mintegy 80%-a a mi saját márkánk; ezeket az árucikkeket csak számunkra készítik, és csak nálunk kaphatóak. Mint minden termékünk, saját márkáink is kiváló minőségűek, de az áruk jóval kedvezőbb, mint a márkatermékeké. Online akciós újságunkban rendszeresen bemutatott – áruházainkban kapható márkatermékekből és saját márkás árucikkeinkből álló – összehasonlító kosaraink jól mutatják, hogyan tudsz velünk és saját márkáinkkal igazán pénztárcabarát módon bevásárolni. Az ALDI saját márkák között nemcsak élelmiszereket találsz, hanem például CROFTON konyhai és GARDENLINE kerti eszközöket, OMBIA kozmetikumokat, TANDIL tisztítószereket és sok minden mást is. Sőt, non-food saját márkáinkat most akár 50%-os kedvezménnyel is megvásárolhatod tematikus kiárusításainkban. A részletekről weboldalunkon és online akciós újságunkban tájékozódhatsz.

Advertisement

Ajánlott videó

Olvasói sztorik