Élet-Stílus

Tóth Dávid a szingli nőkről: A huszonévesekkel már nem találom a közös hangot, a velem egykorúak pedig nem hiába vannak egyedül

TV2
TV2
Szerinte a kor előrehaladtával egyre nehezebb az ismerkedés, de ő nem adja fel.

Bár Tóth Dávid A Nagy Ő-ben nem találta meg élete párját, 38 évesen még nem mondott le a szerelemről. A Story legújabb számában úgy nyilatkozott, hogy úgy érzi, idén talán rátalál az igazi.

Nagyon vágyom már egy komoly kapcsolatra, de a tapasztalataim szerint a kor előrehaladtával egyre nehezebb az ismerkedés. A huszonévesekkel már nem találom a közös hangot, nekik általában még más az életfelfogásuk, és nem feltétlen szeretnének megállapodni. A velem egykorú, harmincon túli nők pedig már vagy elkeltek, foglaltak, vagy nem hiába vannak egyedül. Persze ez csupán általánosítás, tisztelet a kivételnek, és én épp az utóbbit keresem

– fogalmazott a kajakos,

Tóth már minden ismerkedési lehetőséget kiaknázott. Volt, hogy bárban, étteremben, baráti társaságon keresztül, az interneten vagy éppen párkereső reality-ben kereste a nagy őt.

Hittem benne, hogy a műsorban rám talál a szerelem, de sajnos nem így alakult, pedig a lehetőségem meglett volna, ahogy annak a 21 lánynak is, akik a szívemre pályáztak. Ettől függetlenül nem bántam meg, hogy részt vettem a műsorban, mert érdekes tapasztalás és kaland volt, de már egyáltalán nem vagyok rágörcsölve a párkeresésre. Úgy vagyok vele, hogy úgyis jönni fog, ha jönnie kell.

Az olimpikon huszonévesen még úgy hitte, mostanra már rég családos ember lesz.

Mindig is nagyon családcentrikus voltam, nem véletlen, hogy azt gondoltam, ennyi idősen már rég egy feleséggel és két gyerekkel az oldalamon élem az életem. Ehhez képest még barátnőm sincs, de ami késik, nem múlik. Hiszem, hogy előbb-utóbb ez a boldogság is megadatik számomra!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik