Élet-Stílus

Galambos Lajos a börtönről: Nyilván nem akarom letölteni, ki az a hülye, aki ilyet le akar?

Berecz Valter
Berecz Valter
Nem akarja megúszni a börtönt.

A Retro Rádióban volt hallható Galambos Lajos, akiről nemrég kiderült, elutasította a bíróság azt a halasztási kérelmet, amelyet a mulatós zenész nyújtott be, hogy az egészségi állapota miatt később kezdhesse meg börtönbüntetésének letöltését. Galambost három év hat hónap szabadságvesztésre és négy év közügyektől eltiltásra ítélte tavaly decemberben a Budapest Környéki Törvényszék a gáz-, víz- és áramlopási ügye miatt.

Bochkor Gáboréknak mesélt az ügyről, szemlézte a Bors.

Én nem megúszni akarom a börtönt, rendezni akarom ezt az ügyet. Nyilván nem akarom letölteni, ki az a hülye, aki ilyet le akar tölteni, vagy be akar menni? De azért nem a pokolba megyek, hanem oda, ahonnan vissza lehet jönni. De ha valami miatt kapok egy olyan rohamot, amit nem élek túl, akkor onnan nem lehet visszajönni. Ezt kell majd mérlegelnie annak, aki dönt arról, aki dönt felőlem

A zenész azt mondja, nem akarja tovább ragozni a dolgokat, de szerinte „ennek az ügynek nincs vége”. Kitért arra, hogy milyen típusú fellépései vannak mostanában:

Szimpátia fellépéseim vannak. Hívnak, hogy segítsenek kicsit. És ez nagyon jólesik. Vacsorára invitálnak, hogy aztán zenéljek is egy kicsit, és gázsit is felajánlanak. Persze elfogadom, örömmel teszem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik