Élet-Stílus

Lehet, hogy kisöccse életét mentette meg a 3 éves fiú ezen a videón

Könnyen fulladás lehetett volna a dologból.

Az alább megtekinthető videót három nap alatt több mint 20 milliószor nézték meg a TikTokon. Nem is csoda: elképesztő pillanatokat rögzített egy fiatal floridai anya, Grace Watkins kamerája.

A felvételen azt láthatjuk, hogy a család hulahopp-karikával szórakozik éppen; a háttérben az anya, elől pedig kisfia, Silas. Majd betotyog a képbe kisöccse, a 13 hónapos Wilder is. Kisebb nevetgélés után egy hirtelen mozdulat következik: a hároméves fiú észreveszi, hogy valami van a kistestvére szájában, amit akár le is nyelhet – úgyhogy ledobja magáról a karikát, és azonnal akcióba lép:

@gracewatkins5448 #brothers #bigbrothersaveslittlebrother #chokinghazard #handeledit #thisrighthere #fyp ♬ Family Ties (Brother Song) (Family Ties (Brother Song)) - Prough & Pat

Az egyik kommentelő azt írja: „Ez a kisfiú előző életében bizonyára egy hétgyerekes anya lehetett.”

A Newsweek megkereste a 30 éves anyát, aki elmondta: Silas egészen apró kora óta rendkívül éles eszű, és mindig nagyon odafigyelt kistestvérére. Az idegen test – ami vélhetően egy játékukból letört műanyagdarab volt – szájból történő kiszedésének technikáját anyjától leste el a fiú, de az ösztönös mozdulat mindenképp őt dicséri.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik