Élet-Stílus

Valkusz Milán a legutóbbi Sztárban Sztáros alakításáról: Rohadtul éreztem magam, csalódás volt

TV2
TV2
Úgy véli, talán többet kellett volna gyakorolnia.

Valkusz Milán múlt vasárnap Chuck Berry-ként lépett színpadra a Sztárban Sztár közönsége előtt, a produkciójával viszont nem volt elégedett, ennek pedig már a kritikák elhangzásánál is hangot adott.

Tényleg kár érte, sajnálom, hogy ez így sikerült. Chuck Berry stílusa, a dalai nekem otthonos terep, a VALMAR dalokba is próbáljuk ezt behozni. Élveztem is nagyon a próbákat, úgy voltam vele, hogy igen, ezzel lenyűgözök majd mindenkit

nyilatkozta az énekes a Borsnak.

Az utolsó próbán is éreztem, ez megvan! Éppen ezért annyira vártam az élő adást, hogy színpadra lépjek, talán ez is volt a baj. Meg az, hogy előadás közben, ha a hangra fektettem nagyobb hangsúlyt, akkor a tánc volt gyengébb, ha a táncra fókuszáltam, elvitte a hangot. Talán többet kellett volna gyakorolnom, mindenesetre rohadtul éreztem magam, csalódás volt. Maximalista vagyok, sokkal többet vártam magamtól!

Valkusz hozzátette: teljesen jogosnak érezte, hogy a zsűri 40 ponttal jutalmazta az előadását a maximális 50 helyett. Mint mondta, minden ítész szava ugyanannyit nyom számára a latban, Marics Peti kritikája is csak egy pillanatra ütötte szíven, hiszen hiába a barátja, tőle is őszinte véleményt vár.

Velem nem kell finomkodni, mert mentálisan erős vagyok, könnyen helyre tudom tenni magamban a dolgokat. Otthon is még azért elemezgettem a produkciót, mert nem akarom elkövetni legközelebb azokat a hibákat, amik most okozták a zavart

– mondta a VALMAR énekese, aki újult erővel vetette bele magát a heti próbákba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik