Élet-Stílus

Rácz-Gyuricza Dóra az anyaságról: Sokszor a nap végére olyan vagyok, mint egy kint felejtett grízes tészta

Bielik István / RTL
Bielik István / RTL
Ilyenkor vesz egy forró fürdőt, nassol és fejben megdicséri magát.

Rácz-Gyuricza Dóra nőnapi kérdezz-feleleket tartott az Instagram-oldalán. Követői nőiségre és anyaságra vonatkozó kérdéseire adott válaszaiból egyebek mellett kiderült, egy nap mennyi ideje jut magára Rácz Jenővel közös 11 hónapos kislánya, Kamilla mellett.

Nem minden nap jut idő mindenre. Sokszor van, hogy Kamilla alvás idejében rohanva csinálom a házimunkát vagy dolgozom, így nap végére olyan vagyok, mint egy kint felejtett grízes tészta. De olyankor legalább annyit megteszek, hogy csinálok egy forró fürdőt és nassolok egyet. Fontos, hogy ilyenkor meg is dicsérem magam fejben, hogy »huh, ez a nap is szépen letudva«.

Rácz-Gyuricza szerint a 21. századi anyák néha túltolják az aggódást, ő sokszor azzal nyugtatja magát, hogy régen egy fadarabbal játszottak a gyerekek, mégis egészségesen felnőttek. Szerinte a kisbabáknak szeretet és figyelem kell, minden más anyagi dolog és fejlesztés nem alapvető.

Nem furcsa nektek, hogy a férfiaktól soha nem kérdezik meg hogyan maradnak meg férjnek az apaság és a sok munka mellett?

Arra a kérdésre, hogy hogyan tud megmaradni nőnek gyerek, háztartás és munka mellett, így felelt:

Nem furcsa nektek, hogy ezt férfiaktól soha nem kérdezik? Hogyan maradnak meg férjnek az apaság és a sok munka mellett?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik