Élet-Stílus

„Menj vissza a sok bolond közé!” – mondta Gáspár Győző Beának, amikor utóbbi arról beszélt, miért költöznek vissza a salgótarjáni otthonukba Budapestről

A showman élő adásban adott hangot a nemtetszésének.

Gáspár Győző és Gáspár Bea tavaly novemberben költöztek el salgótarjáni családi házukból egy budapesti bérelt lakásba. A házaspár ma reggel a konyhájukban fogadta a Mokka riporterét, Gáspár Bea pedig arról kezdett beszélni, miért költöztek fel tavaly a fővárosba.

Azért jöttünk fel ide Budapestre – és mindenféleképpen egy bútorozott lakást kerestünk –, mert a férjem és én is úgy gondoltuk, hogyha ide köt minket az élet és a lányok is itt élnek, akkor lehet, hogy jobb lesz nekünk itt az élet

– magyarázta, majd a riporter kérdésére elmondta, hogy nem érzik jól magukat Budapesten, hiányoznak nekik a salgótarjáni ház tágas terei és a kert is.

Nem jobb, úgyhogy megyünk is vissza. Mert úgy gondoltuk, lehet, hogy megszokjuk, azért is csak béreltünk, és nem bírtuk megszokni. Sajnos nem.

A showman már a riport kezdetén is rossz hangulatban volt, amikor pedig ő kapta a következő kérdést, azt felelte, ő szeret a fővárosban élni, és esze ágában sincs visszaköltözni Salgótarjánba.

Nekem semmi nem hiányzik. Én örülök, hogy itt vagyok. Az, hogy Beának nem tetszik, akkor ő menjen egyedül haza. Én nagyon jól érzem magam Budapesten. Nem tudom, mit nyavalyog, neki semmi nem jó, neki semmi nem tetszik. (…) Menj vissza majd a sok bolond közé! Akkor menjen, egészségére!

– jelentette ki.

Egyezségre a riport végére sem jutottak a felek a költözést illetően, Gáspár Bea végül azzal zárta a témát, hogy akkor mennek majd vissza a családi házukba, ha sikerül megegyezniük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik