Élet-Stílus

Cara Delevingne-t a róla készült aggasztó lesifotók döbbentették rá, hogy a józanság útjára kell lépnie

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
A drogfüggőségben szenvedő modell nem sokkal később elvonóra ment.

Hat hónappal ezelőtt aggodalmat keltő paparazzifotók láttak napvilágot Cara Delevingne-ről, amint szokatlanul viselkedik a Los Angeles-i reptéren. A modell a Vogue áprilisi számában adott interjújában beszélt először az esetről. Elmondta, a Burning Man fesztiválról tért haza, amikor a képek készültek róla, és hozzátette: előtte alig aludt és nem volt jó passzban.

Azért fájdalmas, mert azt hittem, jól szórakozom, de egy ponton rájöttem, hogy nem nézek ki jól. Tehát bizonyos értelemben hálás vagyok ezekért a fotókért

– fogalmazott a modell, aki arról is vallott a magazinnak, hogy a drogok hatására legyőzhetetlennek érezte magát. Akkori viselkedését elvadultnak nevezte. 2022 végén végül bejelentkezett a rehabra, hogy kijózanodjon.

Az a baj, hogy addig nem álltam készen rá. Amíg nem esel arccal előre a padlóra, és nem állsz készen újra felkelni onnan, addig nem is fogsz. Akkorra jutottam el arra a pontra. Csak azt tudtam, hogy ha tovább haladok azon az úton, amin voltam, akkor vagy meghalok, vagy valami nagyon nagy hülyeséget csinálok.

Mint elmondta, a 12 lépéses program óriási változást hozott az életébe, és sikerült valamennyire lenyugodnia, de folyamatosan dolgoznia kell magán, mert soha nem fog teljesen meggyógyulni. Ezt mára sikerült elfogadnia, ami saját bevallása szerint nagy változás korábbi hozzáállásához képest.

Delevingne-nek barátnője, az énekes Minke is sokat segített, illetve barátai – köztük Selena Gomez és Margot Robbie – is végig támogatták a gyógyulásban.

A fordulatot hozó fotókat annak idején a PageSix is lehozta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik