Élet-Stílus

Völgyesi Gabi a párjáról: Amikor megismerkedtünk, halál antipatikus volt

TV2
TV2
Több mint 25 éve vannak már együtt, két gyerekük is született.

Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám több mint két évtizede dolgoznak együtt a Unique együttesben, és ennyi ideje is alkotnak egy párt. A Mokka mai adásában elmesélték, hogy 25 évvel ezelőtt a zenekar énekesnőt keresett, a másik alapítótagnak, Ferbár Zsoltnak pedig eszébe jutott Völgyesi Gabi neve, így ismerkedtek meg végül Kovacsiccsal is.

Kellett egy énekesnő, és akkor botlott belém az utcán a Zsolt. Elkezdtünk beszélgetni az ufókról, a magánéletéről, és pár hét múlva megismerkedtem Ádámmal, aki halál antipatikus volt, de aztán utána megtetszett

– magyarázta az énekesnő, akinek annak idején az volt a benyomása, hogy nem szimpatikus a zenésznek, aki bár ezt nem mondja neki, azért igyekszik éreztetni vele.

Új volt ugye a társaságban a Gabi, többen rámozdultak, és akkor én így nagyon nem akartam ebben részt venni, és szerintem ezt látta rajtam, hogy én csak azért se fogok beállni a sorba

– mondta el a saját verzióját Kovacsics Ádám.

Az ellenszenv végül hamar elillant, azóta már két közös gyerekük is van: Martin 2012-ben, Eliot pedig 2014-ben született.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik