Élet-Stílus

Voksán Virág: Nem fogom tagadni a gyerekeim előtt, hogy készültek rólam ízléses, zártlábas aktfotók

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
Elképzelhetőnek tartja, hogyha a gyerekei idősebbek lesznek, vállal még ízléses meztelen fotózást.

A Fókusz egyik mai riportja az anyaságról szólt, illetve azon megoszló véleményekről, hogy „mit illik és mit nem illik tennie egy édesanyának”. A megszólalók között volt Hódi Pamela, Sáfrány Emese, Kustánczi Lia és Voksán Virág is.

Hódi elmondta, a férje nem örülne neki, ha fehérneműs fotókat posztolna magáról a közösségi oldalakra, és ez neki sem fér már bele anyaként. A bikinis fotóknak nem látja akadályát, a fehérnemű viszont szerinte a hálószobába való.

Sáfrány Emesénél ugyancsak a fürdőruhás fotók a határ. Ő úgy véli, ha ilyen képeket posztol magáról, nem kitárulkozik, egyszerűen nő, és nem fogja azért takargatni magát, mert lett egy kisfia.

Nem kitárulkozom, hanem egyszerűen nő vagyok, és így nézek ki. Tehát nem fogom magam azért titkolni, és nem kirakni a dekoltázsomat egyáltalán, mert van egy kisfiam. Az teljesen más, hogy mondjuk meztelenül mutogatnám magam, és mindent megmutató fotókkal árasztanám el a közösségi oldalakat. Az szerintem már anyaként kellemetlenebb

– magyarázta a légtornász, aki szerint anyaként is merni kell jól kinézni, és fontos, hogy a gyerekek is azt lássák, hogy az édesanyjuk boldog és kiegyensúlyozott a bőrében.

Én sokkal – ha használhatom ezt a szót –, idézőjelben rosszabbnak gondolom azt az anyuka típust, aki elhagyja magát azért, mert anya lett. Nagyon sok ilyet látni. Meddig tart mondjuk fürdés közben megmosni a hajadat? Szerintem ugyanannyi idő, majdnemhogy. Vagy meddig tart egy csinosabb ruhát felhúzni, mint mondjuk egy gyűrött, szakadtnak tűnő pólót? Én inkább ezzel gondolom azt, hogy nagyobb a probléma

– tette hozzá.

Kustánczi Lia nemrég várandósan vett részt egy fehérneműs fotózáson, meztelenkedni viszont nem akart. Hasonló a véleménye a kétgyerekes Voksán Virágnak is, akiről szintén készültek fehérneműs képek, amikor terhes volt.

Szexi, mert fehérnemű, de nem az, hogy leveszem a melltartót és megfogom a kezemmel a mellem, és akkor úgy takarom ki

– mondta a lemezlovas, akinek saját bevallása szerint nem fér össze az anyaság és a nagy pocak azzal, hogy közben a szexuális jegyeit hangsúlyozza.

Voksán hozzátette: ha a gyerekei nagyobbak lesznek, meglehet, hogy vállal még ízléses meztelen fotózásokat, a korábban készült képeit pedig nem tervezi letagadni előttük.

Nem fogom letagadni, hogy anno a nyuszis magazin címlapján szerepeltem, és ugye a magazinban azért voltak ízléses, zárt lábas, de azért aktfotók rólam. Én úgy gondolom, hogy ez nagyon szép és igényes megjelenés volt. Ugye a magazin is egy nívós magazin volt, tehát ebben semmi szégyellnivaló nincs

– jelentette ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik