Élet-Stílus

Lilu: Itthon az influenszerek nem vesznek tudomást arról, ami körülöttük történik

Hargitay Oliver / RTL
Hargitay Oliver / RTL
Szerinte aki tömegeket ér el, annak kötelessége felszólalni társadalmi kérdésekben.

Lilu a március-áprilisi Glamour címlapsztárja, így interjú is megjelent vele a magazinban, amiben a műsorvezető egyebek mellett a közösségi média visszásságairól is elmondja a véleményét.

Mindenki úgy csinál a közösségi médiában, mintha csak a kajája, az utazása meg a ruhája lenne fontos, pedig jó lenne, ha egy influenszer, akinek sok követője van, legalább időnként szóba hozna társadalmi kérdéseket is. Nem gondolom, hogy mindenkinek úgy kell kiállnia a tanárokért, ahogyan én teszem, és tudom, hogy sokszor már a politizálás határát súrolom, de az, hogy itthon az influenszerek nem vesznek tudomást arról, ami körülöttük történik, engem nagyon zavar. Ha valaki attól fél, hogy követőt veszít azért, mert támogatja például a tanárokat, akkor az nem véleményvezér. Akkor ő valaki, akinek sok követője van, és szeret magáról szép fotókat megosztani

– vélekedett Lilu, aki személyes oldalán gyakran állást foglal komoly ügyekben.

Ha egy égbekiáltó igazságtalanság történik, és egy olyan csoporttal igazságtalanok, amelynek nincs hangja, nekem pedig van, akkor kutya kötelességem felszólalni. És nekem ez nagyon hiányzik a közéletből. Ez komoly felelősség, és bánt, hogy ennyire felszínes és felületes ez a közösség, emiatt gondolom azt, hogy Magyarországon sokkal kevesebb influenszer van, mint akire használjuk ezt a kifejezést. Nyilván én is próbálok jó arányt tartani, és nem csak ez van a felületeimen, de nekem azért van gondom arra, hogy felemeljem a hangomat azokért, akiknek nincs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik