Élet-Stílus

Kovács Lázárt a gyerekei öltöztetik a balesete után

TV2
TV2
A séf egy hatcentis darabot vágott le a hüvelykujjából a hétvégén.

Kovács Lázár a múlt hétvégén sérült meg, egy dísztál faragása közben olyan súlyosan vágta meg magát egy sniccerrel, hogy meg műtétre is szüksége volt. A séf most a Blikknek árulta el, hogy a szombati tálfaragás közben egy hatcentis darabot vágott le a hüvelykujjából.

Mindig mondom a kollégáknak, hogy a húscsontozásánál is használni kell védőkesztyűt, de sajnos a műhelyben most nem fogadtam meg a saját tanácsomat, aminek az ujjam látta a kárát. Amikor láttam, hogy mi történt, nagyon megijedtem. Három dolog járt a fejemben, hogy ne essen le az ujjam, ne vérezzek el és vajon tudom-e majd még valaha használni a kezemet… Évente két-három alkalommal biztos, hogy megvágom valamimet, de ilyen súlyos sérülésem eddig még nem volt. Bár bírom a vért, ez tényleg nagyon durván nézett ki

– magyarázta a lapnak.

Lázár kezére gipsz került, ami terv szerint három hétig marad fent, utána rehabilitáció és gyógytorna következik. Az még kérdéses, rendbe jön-e a pármai pizza világbajnokságra, amire jó ideje készülnek már a csapatával.

Ugyanúgy jövök-megyek, csinálom a dolgaimat. Annyi, hogy most gyalog közlekedem, a gyerekeim öltöztetnek, ollóval vágok mindent, és csak olyan ételeket főzök, amelyek egy kézzel is kivitelezhetőek. Holnap is lesz egy vacsoraestem, ahol most csak vezényelni fogok

– tette hozzá a séf, akinek az orvosai azt mondták, van esély rá, hogy felépül a fentebb említett olaszországi világbajnokság napjára, de biztosak egyelőre nem lehetnek benne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik