Élet-Stílus

Ki akart ugrani egy utas a repülőgépből a United Airlines járatán

A 33 éves férfi később egy törött fémkanállal fenyegette meg a személyzetet.

Megpróbálta kinyitni a vészkijáratot egy utas a United Airlines Los Angelesből Bostonba tartó járatán – írja az ABC News. A 33 éves férfi ezután egy törött fémkanállal támadt a légiutas-kísérőkre.

A rendőrség hétfőn a bostoni Logan repülőtéren őrizetbe vette a massachusettsi Francisco Severo Torrest, akinek csütörtökön tárgyalják az ügyét.

Az ABC azt írja, hogy a United Airlines járatának személyzetét repülés közben riasztották, hogy az egyik ajtó zárszerkezetét kinyitották. Torres ott volt az ajtónál, kérdőre is vonták, mire ő azt kérdezte, van-e videófelvétel róla, hogy ő volt a tettes. Az egyik stewardess értesítette a kapitány, mire a Torres elkezdett fenyegetőzni, hogy mindenkivel végez a gépen. A jelenetet felvette egy utas.

A szemtanúk szerint a férfi egy törött fémkanállal háromszor is megpróbálta megszúrni az egyik légiutas-kísérőt, majd több utas segítségével végül sikerült leteperni őt.

Torrest a járat landolása után őrizetbe vették.

A férfi bevallotta, hogy szándékosan törte el a kanalat, hogy fegyverként használhassa, illetve később elismerte azt is, hogy ő nyitotta ki vészkijáratot, hogy kiugorjon a gépből.

A kanalat azért használta, mert azt hitte, hogy meg akarják ölni.

A United Airlines azt közölte, hogy Torrest a cég összes jövőbeli járatáról kitiltották.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik