Élet-Stílus

VV Melina: Soha nem fogom magamat meghazudtolni, nem csinálnék semmit másként

A verseny után úgy véli, nem fog, és nem is akar megváltozni emberileg.

Véget ért a ValóVilág 11. évada, VV Kriszti nyerte meg a 36 millió forintot, VV Melina pedig a második helyen végzett. Utóbbi az rtl.hu-nak mondta el, mennyire büszke arra, hogy a reality első napjától az utolsóig játékban maradt, és hálás a nézőknek, amiért erre lehetőséget adtak neki. Elismeri, hogy időnként hibázott, de semmit nem csinálna másként, ha újrakezdhetné.

Igazából a nézők mindent láttak, úgyhogy látták a hibáimat és azokat is, amiket nem biztos, hogy úgy kellett volna tennem. Képes vagyok beismerni azt, hogy nem mindig hozok jó döntést, de meghazudtolni soha nem fogom magamat. Nem csinálnék semmit másként, mert nem biztos, hogy idáig eljutottam volna, és tényleg, mivel önmagamat adom, ezért vállalom azt is, hogyha nem minden helyzetben lépek fel úgy, ahogy mondjuk mások szeretnék, vagy ahogy szükséges lenne. Úgyhogy mindent ugyanígy csinálnék

– jelentette ki.

Az egykori villalakó hozzátette, önbizalmat tanult a reality alatt, és most már elhiszi, hogy nem szabad kétségbe vonnia a képességeit. Emberileg úgy véli, nem fog, és nem is akar változni.

Ami VV Danit illeti, nem tudja, hogyan alakul majd a kapcsolatuk, az idő dönt majd arról, kibékülnek-e. VV Melina viszont elmondta, hogy nagyon rosszul esett neki, amikor VV Dani a megkérdezése nélkül szakított vele, és nem adott neki lehetőséget arra, hogy reagálhasson a vádjaira.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik