Élet-Stílus

„Hála Istennek, nincs gyerek!” – Seth Rogen 40 évesen sem érzi, hogy gyereket kéne vállalniuk feleségével

Greg Doherty / Getty Images
Greg Doherty / Getty Images
Semmi sem kötelező.

Egy podcastműsor vendége volt Seth Rogen. A füvezés ezúttal nem határozta meg az interjút, amit a színész adott, helyette olyan felnőttes témákba is belebonyolódott, mint a gyerekvállalás, családalapítás kérdése.

Rogen és felesége, Lauren Miller Rogen 2011-ben házasodtak össze, de nem szeretnének gyereket, a színész szerint a sikerükben is ez játszik közre.

Néhány barátomnak évtizedek óta van gyereke. Vannak, akik szeretnének gyereket, vannak, akik nem. Azt hiszem, sok embernek már azelőtt gyereke születik, mielőtt még belegondolna abba, hogy az mivel jár. Csak azt hajtogatják mindenhol, hogy megházasodsz, gyerekeid születnek – és ennyi.

A házaspár több alkalommal átrágta magát a témán, mindannyiszor arra jutva, nem fog bővülni a családjuk.

Őszintén szólva, minél idősebbek vagyunk, annál boldogabban élünk azzal a döntésünkkel, hogy nem vállalunk gyereket. Valószínűleg többet beszéltünk erről a múltban azt feszegetve, vajon tényleg jól döntöttünk? Ma már úgy beszélünk: hála Istennek, nincs gyerekünk! Azt csinálhatunk, amit csak akarunk, életünk csúcsán vagyunk, okosabbak vagyunk, mint valaha voltunk, jól megértjük egymást, képesek vagyunk elérni olyan szintű munkavégzést, amit korábban soha, odafigyelünk egymásra, jó a kommunikációnk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik