Élet-Stílus

Húsmentesen étkezel, vagy szeretnél böjtölni? A válaszunk ZING Burger!

ZING BURGER&CO
ZING BURGER&CO
Ne lepődj meg, nem elírás történt, hanem valóban forradalmi megoldást kínál az ország egyik kedvenc hamburgerezője. A húsfogyasztóknál már évek óta hatalmas sikert tudhatnak magukénak a ZINGBurgerek, hiszen minőségi alapanyagokból, szível -lélekkel készülnek, ám az ANGUS marha és a finomabbnál finomabb húsos burgerek eddig csak a „húsevők” kiváltsága volt.

Vége a húsok egyeduralmának!

Nálunk a család egyik fele húsmentesen étkezik, így nagy örömmel fedeztük fel, hogy végre együtt is hamburgerezhetünk. A ZING Burger legújabb pogácsája ugyanis főként gombákból, borsóból, hagymából és szójából készül. Nem laboratóriumban készült műhús, hanem ahogy a ZING Burgetől már megszokhattuk olyan prémium alapanyagok adják a különleges állagot és ízvilágot, amelyek valódi növényi alapúak.

ZING BURGER&CO

Közös vacsora!

Mindig nagy bajban vagyok, amikor a külön háztartásban élő gyerekeim bejelentkeznek vacsorára. Én a húsevők táborába tartozom, ők pedig tudatosabbak, egészségesebb életmódot élnek, és évek óta nem fogyasztanak húst.

Mi legyen a kaja?
Szinte egész nap dolgozunk, így a legkézenfekvőbb, ha együtt rendelünk valamit. Szeretjük a street food-ot, de hát nem könnyű egy helyről jó minőségű, jó ízű, húsos és húsmentes ételt is rendelni. Általában a vegáknak készült ételek ízetlenek és unalmasak, egy olyan helyen, ahol a húsos ételekre szakosodtak, és hát a vega kajáldák sem tudják a húsfogyasztók számára elfogadható kínálatot hozni.

Mivel a mi családunkban a vega életmód nem egészségügyi, hanem tudatos szempontok alapján alakult ki, így a finom, szaftos hamburger még mindig lázba hozza a fiatalokat, de persze nem esznek belőle.

Eddig!

A ZING Burger hosszú éveken keresztül kereste a tökéletes húsmentes megoldást azok számára, akik tudatosak, és szeretnének könnyíteni az étkezésüket – bármilyen romantikus, vagy kevésbé romantikus okból – viszont továbbra is jóízűen, jóízűt ennének, mint ahogy a mi családunkban is. Az eredmény pedig ma már nem csak kézzel fogható, hanem bizony meg is kóstolható.

A Plant pogácsa szaftos és ízletes. Meglepő, hogy végre olyan növényi alapú termék, amelyik megkóstolása után hamar meggyőzi még a nagy „húsimádókat” is, hogy egy húsmentes verzió is nyújthat olyan élményt az ízlelőbimbóinknak, amilyet egy ANGUS marhahúsos hamburger adhat.

ZING BURGER&CO

Azt gondolom azonban, hogy nem is az a fontos, hogy bennünket húsimádókat meg tud-e győzni a Plant pogácsa, hanem az, hogy egy család vegetáriánus tagjai is ugyanazt az ízélményt kapják, amit a többiek. A Plant pedig ilyen. Nem hús helyettesítő, nem műhús, nem valami, ami húsra hasonlít, hanem egy saját jogon ízletes növényi alapú pogácsa, amely remek kiegészítője a puha hamburger zsemlének és az isteni szószoknak.

A Plant pogácsa még nekem is tökéletes választás, amikor éppen valami könnyebbet szeretnék enni. Nem tudom másoknál is előfordul-e, hogy úgy ennél egy hamburgert, de pontosan tudod, hogy most ilyen „nehéz” kajára nem áll készen a gyomrod, de úgy vágysz arra a látványra/ízre? Na, ilyenkor még ha húsimádónak is tartod magad, ahogy én is, nyugodtan kipróbálhatod a Plant pogácsás burgert, mert biztosan nem fogsz csalódni!

ZING BURGER&CO

Hogyan jut el egy hamburgerező oda, ahol a fő fókusz a hazai termelők és az ANGUS marha, hogy piacra dob egy növényi pogácsás verziót?

Egyre nagyobb trend, hogy az egészségünk és a bolygónk megóvása érdekében odafigyeljünk arra, hogy mit fogyasztunk. A húsfogyasztás mérséklésére gyakran hívják fel a szakemberek a fogyasztók figyelmét, de hát valljuk be, egy jó hamburgernek olyan nehéz ellenállni.

A Zing Plant burgere egy ízletes opció, ha nem csak a bolygó megóvása a szempont, hanem szimplán csak csökkentenél a húsfogyasztásodon, húsvét előtti böjtöt tartasz vagy vegaként nem a 100. sajtos burgered majszolnád. Március 1-től nem csak a szezon burger, de az étlapon szereplő összes burger kérhető növényi pogácsával.

Ha én nem is voltam elég meggyőző Növény Norbi biztosan az lesz. Az olimpiai bajnok nevével és személyiségével is népszerűsíti a Plant pogácsát, mert ő maga is nagyon fontosnak tartja az egészséges táplálkozást!

A fővárosban már 11 helyen,  vidéken pedig 3 helyen, Győrben, Székesfehérváron és Debrecenben is megkóstolhatod. Jó étvágyat!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik