Élet-Stílus

Azt hitte, egy kóbor kutyának nyit ajtót, helyette egy aligátor harapta lábon a floridai férfit

„Kimentem, de nem kapcsoltam fel a villanyt. Csak egy lépést tettem kifelé, és valami megragadta a lábamat, aztán hevesen rángatni kezdett.”

Szombat éjjel kifejezetten kellemetlen meglepetésben volt része annak a floridai férfinek, aki a tornácáról beszűrődő zajt hallva kinyitotta a háza bejárati ajtaját, majd kilépett megnézni, hogy pontosan mi is a zaj forrása. A Daytona Beach városában élő Scott Hollingsworth lábába ezután valami beleharapott, és elkezdte cibálni.

„Kimentem, de nem kapcsoltam fel a villanyt. Csak egy lépést tettem kifelé, és valami megragadta a lábamat, aztán hevesen rángatni kezdett” – idézi Hollingsworth WESH nevű, helyi televíziónak adott nyilatkozatát a Daily Star.

Először azt hitte, hogy csak egy kóbor kutya támadta meg, de a harapás után rögtön visszarohant a házba. Majd az ajtót magára csukva észrevette, hogy sokkal komolyabb a sérülése, mintha egy kutya okozta volna. Ekkor esett le neki, hogy egy hatalmas  aligátor támadta meg, ami elfoglalta a tornácát.

Lenéztem, és egy nagy vágás volt a lábam oldalán, amit rögtön próbáltam elszorítani.

Mivel nem látta rendesen a tornácot, azt feltételezte, hogy az állat csak két méter hosszú volt, de a vadvédelmi tisztviselők szerint a hüllő majdnem három méter hosszú volt.

Az aligátor még mindig a férfi tornácán ólálkodott, amikor a Floridai Hal- és Vadvédelmi Bizottság emberei a helyszínre érkeztek. Az állatot – amely vélhetően a közeli tóból keveredett ide – a szakemberek még a helyszínen végleg elaltatták.

A Fox 35 Orlandónak az állatot befogó szakember is azt nyilatkozta, hogy ilyen „őrült floridai dolgot” még nem pipált ő sem.

Scott Hollingsworth-öt a sérülése miatt kórházba kellett szállítani, és meg kellett műteni, de úgy érzi, szinte kutya baja. A legnagyobb problémája a balesettel pedig nem is a fájdalmas harapás, hanem az, hogy pihennie kell, így nem vehet részt a Daytona Bike Week nevű motoros rendezvényen, amire régóta készült.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik