Élet-Stílus

Bruce Willis felesége arra kéri a paparazzókat, hogy ne kiabáljanak rá a férjére az utcán

Frazer Harrison / Getty Images
Frazer Harrison / Getty Images
Szeretné, ha tisztes távolságot tartanának a demenciával küzdő színésztől.

Bruce Willisnél 2022 tavaszán diagnosztizáltak beszédproblémákat okozó afáziát, idén februárban pedig kiderült, tovább romlott az állapota. A családja jelentette be, hogy a színész frontotemporális demenciában szenved, amire egyelőre nincs kezelés.

A Red sztárjának felesége, Emma Heming Willis a minap az Instagram-oldalán üzent a paparazzóknak, arra kérve őket, hogy ne kiabáljanak rá a férjére, ha az utcán látják – ahogyan a napokban is tették, amikor a színész néhány barátjával találkozott Santa Monicában.

Ez a fotósoknak és a videósoknak szól, akik megpróbálnak exkluzív felvételeket készíteni a férjemről: maradjatok a helyeteken! Tudom, hogy ez a munkátok, de tartsatok távolságot. A videósokat kérem, ne kiabáljanak oda a férjemnek, hogy megkérdezzék, hogy van, vagy bármi mást. Ne tegyétek, jó? Hagyjatok neki teret. Engedjétek meg, hogy a családunk, vagy bárki, aki aznap vele van, biztonságban eljuttassa őt A-ból B-be

– mondta a felvételen Emma Heming Willis, aki a poszt leírásában tanácsokat kért más, demens betegeket gondozóktól vagy demenciával foglalkozó szakemberektől, hogyan navigálják biztonságosan a szeretteiket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik