Élet-Stílus

Majka: A világ legjobb nőit kaptam meg, sokakról nem is tudnak az emberek

Marjai János
Marjai János
Beszélt arról is, hogy a tévés munkákat néha már unja kicsit.

A Blikk készített interjút Majkával. A rapperrel nagyon sok témát érintett a lap, az egyik ilyen a párkapcsolat volt. Majka a kísértésről azt mondja,

egy férfi addig férfi, amíg el tudja érni, hogy rajongjanak érte a nők. Ha már nincs meg a rajongás, akkor jönnek a problémák. Én azért kezdtem zenélni, hogy lássam a színpadról a csajokat, hogy a nők férfiként tekintsenek rám. Ez a mai napig megvan, szükségem van az impulzusokra. De most már van egy családom, egy életem, amit szeretek, nem kockáztatok. Számomra is furcsa, hogy tizenhárom éve együtt élek egy nővel, és még mindig tigris vagyok tőle! Ez nekem is egy felismerés, a világ legjobb nőit kaptam meg, sokakról nem is tudnak az emberek! De én másfél-két év után mindenkit meguntam. Hajnit nem. Viszont racionálisan gondolkodunk: addig megy ez a dolog, amíg boldogok vagyunk. Sosem fogadkozunk, hogy örökre együtt maradunk, de valamiért mégis működik. Tíz év elég volt a bulizásra és arra, hogy kiéljem magam. Amit meg kellett élni, megéltem, de ennek már vége. Idén negyvennégy éves leszek, már nem izgat az a fajta életmód.

A televíziózásról is hosszabban beszélt: úgy véli, nem anyagi megfontolások miatt vállal műsorokat a TV2-n, „ha jönne még tíz Covid, akkor sem lenne sok bajom”.

De a televíziózás már nekem egy kicsit uncsi. Mindent kipróbáltam, mindent elértem. Amíg a TV2 minden kérésemet teljesíti annak tekintetében, hogy számomra kényelmes és kedvező legyen egy tévéműsor, addig mi a francért mondanék rá nemet?

A politika is szóba került. Majka szerint ismert emberként elkerülhetetlen, hogy ne kerüljön kapcsolatba valamely párt kegyeltjével: „Nekem teljesen mindegy, hogy holnap ki lesz a miniszterelnök, akkor is lesz koncertem”.

A rapper hamarosan új szerepben mutatja meg magát:

Kapcsolódó
Majka szakértői székbe kerül a Spíler TV-n
Egy focimeccs felvezető- és elemző műsorában lesz vendégszereplő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik