Élet-Stílus

Negyven éven át nem is szexelt, majd pornósztár lett a 70 éves nő

YouTube / The Taboo Room
YouTube / The Taboo Room
Siobhan Burt átlagos brit virágkötő volt, aztán egy dokumentumfilm hatására gyökeresen megváltoztatta az életét. Nyugdíjas korában lett aktív pornós és eszkort.

Siobhan Burt azt mondja, maga is meglepődött amikor rájött, hány férfinak van nagyifétise a 18 évestől a 80 éves korosztályig. A 70 éves brit nő az élete első felében szinte nem is ismerte a testiséget, több mint tíz éve viszont a szexből és a szexnek él – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Burt, aki Caroline művésznéven eszkort és pornósztár a The Taboo Room podcastben mesélt az életéről. Azt mondja, nagyon élvezi a munkáját, ha nem így lenne nem csinálná. Imádja, hogy nála sokkal fiatalabb férfiakkal fekszik le. Amikor azt kérdezték tőle, az ő korában mi tartja ébren a libidóját, azt mondja, fogalma sincs, mert az élete nagy részében azt sem tudta, mi az a libidó.

Negyven éven át nem volt részem szexben. Amikor fiatal voltam szörnyű volt, úgyhogy nem akartam csinálni. Évtizedekkel később találkoztam valakivel, akivel viszont jó volt, azóta imádom.

Caroline 57 éves volt, amikor látott egy dokumentumfilmet egy 85 éves nőről, aki eszkortként fiatal férfiakkal feküdt le. Arra gondolt, ha az a nő meg tudja csinálni, akkor neki miért ne menne. Nem sokkal később egy barátja segítségével készített egy profilt egy online szexpartnerkeresőn, aztán ahogy ő mondja: „a többi történelem”.

Az interjúban Caroline elmeséli, hogy az eddigi rekordja négy férfi egyetlen nap alatt, a legnagyobb pénisz, amivel dolga volt, 28 centiméteres, a legkisebb 5 centiméteres volt.

A legfurcsább kérést pedig egy sikeres üzletembertől kapta: fel kellett vennie az ügyfél már elhunyt anyjának egyik hálóruháját, miközben a férfi belebújt az anyja egy másik hálóruhájába. Caroline-nak be kellett mennie a hálószobába, ahol az ügyfél az anyja hálóruhájában éppen Caroline egyik pornóvideóját nézte, majd meg kellett büntetnie a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik