Élet-Stílus

Mit tenne, ha levelet kapna valakitől, aki régen az otthonában lakott és szeretne szétnézni?

pintailphotography / getty images
pintailphotography / getty images
Különös levelet kapott egy ausztrál család. A levél írója azt állította, hetven évvel korábban a család otthonában élt, ezért szeretne elmenni hozzájuk, hogy szétnézzen.

Napjainkban már az is furcsa, ha postai úton kapunk levelet, pláne, ha egy vadidegen ember küldi, aki ráadásul azt kéri, hogy engedjük be az otthonunkba. Egy Sydney-ben élő családdal pedig éppen ez történt.

Egy „mrbenjrocks” nevű felhasználó töltött fel a Redditre egy fotót a levélről, melyet postán kapott. Egy Meg nevű idős londoni nő azt írta, a családjával abban a házban élt hetven évvel ezelőtt, mielőtt Angliába költöztek. Márciusban azonban Sydney-be utazik a férjével és szeretné meglátogatni régi otthonát, hogy nosztalgiázzon kicsit.

A címzett szkeptikus volt, de válaszolt a Megnek, aki számos, az ötvenes években készült családi fotót küldött neki, melyeken egyértelműen ugyanaz az épület van. A nő arról is írt, milyen volt azon a környéken felnőni, és írt a szomszéd gyerekekről is, akikkel sokat játszott együtt.

Ezek után a címzett úgy döntött, nem csak szívesen látja Meget, de megpróbálja felkutatni a régi barátokat is, hátha élnek még.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik