Élet-Stílus

DJ-nek készül Jázmin Viktória

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Már talált is egy bécsi iskolát, ahol megkezdhetné a tanulmányait.

A Celeb vagyok, ments ki innen!-t is megjáró Jázmin Viktória tavaly mesélt először énekesnői ambícióiról, a minap pedig az Instagram-oldalára posztolt egy videót, amin éppen egy stúdióban ül.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jázmin Viktória (@itsmejazminviktoria) által megosztott bejegyzés

Mint kiderült, már készülnek a felvételei, a Blikknek pedig elárulta, hogy producer-DJ szakon szeretné képeztetni magát a jövőben.

Egyelőre még feldolgozásokat készítek, de már tervben vannak a saját dalok is. Szeretnék én magam is zenét szerezni, és a nagy álmom, hogy lemezlovas legyek. Találtam egy bécsi iskolát, zenei producer-DJ szakon szeretnék tanulni

– mondta a lapnak.

Jázmin Viktória hozzátette, a modellkarrierjét nem tervezi feladni, ám a munkájához szükséges nyugalom érdekében maga mögött hagyta a budapesti életet és hazaköltözött Szlovákiába.

Ugyan többet dolgozom, de közben itthon megvan az a nyugalmam, amire szükségem van. Iskoláskorom óta nem keltem ilyen korán, de sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Sokat utazom továbbra is, és el tudom képzelni, hogy esetleg a külföldi munkák során a fotózásokat összekötöm egy-egy fellépéssel

– mesélte a terveiről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik