Élet-Stílus

Jena Malone-t szexuálisan bántalmazták Az éhezők viadala forgatásán

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Mostanra sikerült feldolgoznia a traumát.

Jena Malone Instagram-posztban vallott arról, hogy szexuális bántalmazás áldozata volt Az éhezők viadala filmsorozat negyedik, A kiválasztott – 2. rész című befejező részének forgatása alatt. A most 38 éves színésznő egy olyan kép kíséretében idézte fel az esetet a közösségi oldalán, ami egy búzamezőn készült róla, miután 2015-ben befejezte az akciófilm forgatását Franciaországban.

Bár ez a párizsi időszak rendkívül nehéz volt számomra, mivel éppen egy rossz szakításon mentem keresztül, és szexuálisan is bántalmazott valaki, akivel együtt dolgoztam, mégis annyira hálás voltam ezért a munkáért, az emberekért, akikhez közel kerültem, és ezért a csodálatos szerepért, amit eljátszhattam. Kavarognak bennem az érzések, és még csak most tanulom rendezgetni őket. Bárcsak ne lenne ez a fotó egy számomra ennyire traumatikus eseményhez kötve, de azt hiszem, ez az élet igazi vadsága. Így tartjuk fenn a káoszt és a szépséget. Nagyon keményen dolgoztam azért, hogy jobban legyek, és a helyreállító igazságszolgáltatás révén megtanuljam, hogyan kössek békét azzal a személlyel, aki bántott, valamint saját magammal

– írja bejegyzésében Malone, aki Johanna Masont formálta meg a Suzanne Collins regényein alapuló kalandfilm-sorozatban.

A színésznő állítja, eddig nehezére esett beszélni a vele történtekről, de most készen áll továbblépni, és újra örülni a film és munkája sikerének. Szeretetéről biztosította a szexuális bántalmazás többi áldozatát, és felajánlotta segítségét nekik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jena Malone (@jenamalone) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik