Élet-Stílus

Gregor Bernadett: Tíz-tizenöt év múlva nem látom magam a színpadon

Soós Lajos / MTI
Soós Lajos / MTI
Már nem elégíti ki, ha kizárólag beosztott, és nem szeretne addig várni, amíg színésznőként kiöregszik.

Gregor Bernadett a jövőjéről nyilatkozott a Bestnek, és elmondta:

Tíz-tizenöt év múlva nem látom magam a színpadon.

Az ötvenéves színésznő közel három évtizede játszik színházban, és szerencsére még most is sok munkát kap, mégsem innen szeretne nyugdíjba menni.

Az elmúlt években sokat változtam, már sokkal jobban odafigyelek a saját belső igényeimre. És egyre inkább úgy érzem, hogy már nem elégít ki, ha kizárólag beosztott vagyok, azaz ha színészként egy rendező utasításait követve játszom a színpadon. Olyan teremtő energiák munkálnak ugyanis bennem, hogy muszáj lesz új dolgokat is kipróbálnom. Ezért ha nem is holnap jön majd el az idő, hogy váltsak, a gondolat már megérett bennem

– fogalmazott Gregor Bernadett.

Akkor fogalmazódott meg benne a váltás gondolata, amikor pár éve felkérték egy vígjáték megrendezésére. Azóta is szívesen mond igent a hasonló felkérésekre.

Sosem voltak igazán bakancslistás vágyaim, inkább a szakmámat illetően vannak távlati terveim. Nem szeretnék addig várni, amíg azon kapom magam, kiöregszem és a nevemet a szereposztásban hátulról könnyebb lesz megtalálni, mint elölről. Most van rá alkalmam, hogy gyakoroljam a rendezői szakmát, és szerencsére bíznak bennem, ez jó irány lehet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik