Élet-Stílus

Leesik az állunk a TikTok Diana hercegné-imitátorától, akinek még a királyi család tervezője is besegített

70srose / TikTok
70srose / TikTok
A 70-es, 80-as évek stílusából inspirálódó influenszer már korábban is nagy feltűnést keltett a tragikus sorsú walesi hercegnét idéző szettjeivel.

A közösségi médiában 70srose nevet használó fiatal nő, Rose Nora Anna talán a TikTok legismertebb Diana-imitátorának számít, hiszen 1,7 millió követője van az oldalon. A 70-es, 80-as évek divatvilágába szerelmes stylist már többször is újraalkotta az egykori walesi hercegnő egy-egy ikonikus szettjét, de a legújabb dobásával csak úgy letarolta a közösségi oldalt.

Két február közepén feltöltött posztja, melyekben Diana hercegné 1987-es Cannes-i filmfesztiválon viselt ruháját és hajkoronáját kreálta újra, közel 8 millió lejátszást, és 2 millió lájkot zsebelt be, és természetesen a hasonlóságtól ámulatba kerülők kommentáradata sem maradt el.

@70srose Replying to @🥚 Of course I had to bring her back😌 Dress is by @Ryan Jude Novelline Can’t thank him enough for collaborating with me💗 #princessdiana ♬ Bad (2012 Remaster) - Michael Jackson

Istenem, pontosan ugyanúgy nézel ki, mint ő

idéz egy leesett állú hozzászólót a Business Insider, akivel a kommentelők többsége egy véleményen volt.

Az egyik videó leírásából egyébként az is kiderül, hogy a kék ruha elkészítésében a királyi család divattervezője, Ryan Jude Novelline is besegített neki.

De nem ő volt az egyetlen segítsége, egy harmadik posztban elárulta, hogy egy profi sminkes és hajszobrász, Mari van de Ven készítette fel a fejét a fotózásra.

@70srose I filmed this right after finally going live with the big Princess Diana project. I was so happy and relieved!♥️✨ Beautiful dress made by @Ryan Jude Novelline #princessdiana ♬ original sound - sped up 80s audios

Anna azután vált szenzációvá a TikTokon, hogy 2021-ben megosztott egy videót, amiben bemutatta, hogyan varázsolhatunk olyan hajkoronát a fejünkre, mint amilyet Diana hercegnének is viselt.

A Dianává válást pedig nemrég egy 25 perces YouTube-videóval koronázta meg, ami elég mély betekintést ad abba, hogy hogyan változik át hercegnévé.

A mostani projekt valóban az influenszer Diana-korszakának lezárása lehet, mivel a videó felvezetésében Dianának öltözve arról beszél, hogy bár imádja a királyi alakot, úgy döntött, befejezi a hercegnéimitátori pályafutását, mert jelenleg mindenki ezzel azonosítja, ami eltereli a figyelmet a többi videójáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik