Élet-Stílus

Yvonne Dederick: Sajnálom, hogy egyre kevesebben szülnek természetes módon

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
A mai napig erőt adnak neki a vajúdásai és szülései során szerzett tapasztalatai.

Yvonne Dederick szerdán edzős képet osztott meg az Instagramon, posztjában pedig arról írt, sokan erőfeszítés és fájdalom nélkül szeretnék elérni a boldogságot és sikert.

Múltkor a futópadon csináltam egy hangvezérelt edzést. Nagyon nem voltam sem jó erőben, sem jó érzelmi állapotban. De sok éves élet- és edzési tapasztalat arra tanított, hogy amikor szarul vagyok, nincs bennem motiváció, akkor kell az erőt magamnak demonstrálni. Úgyhogy elkezdtem az edzést, többször majdnem belehaltam, de közben átvillant az agyamon amikor szülés közben vajúdtam

– fogalmazott bejegyzésében, majd felidézte saját szülési tapasztalatait.

Három gyereket szültem, abból az első kettő teljesen természetes módon, minden fájdalomcsillapítás nélkül volt. Fájt, mint az állat; de volt benne valami mágikus. Amikor a tested, mentális erőd, reményeid, szereteted, szerelmed összefog egymással, olyanra vagy képes, amit soha nem gondoltál volna. Nem csupán a gyerek megszületéséről beszélek, hanem arról a biológiai, de egyben spirituális folyamatról, ami egy vajúdás esetében történik. Ezért is sajnálom, hogy egyre kevesebben szülnek természetes módon, illetve hogy a férfiaknak ez az élmény nem adatik meg.

Mint írta, a szüléskor tapasztalt mágikus erőt vissza lehet idézni, ha valaki bármikor az életében elakad vagy elgyengül, és ez önbizalmat és erőt adhat a futópadon vagy akár egy munkahelyi konfliktus megoldásában is.

Az élet sok pici vajúdási folyamatból áll. A legjobb dolgokért dolgozni kell, szenvedni kell értük. De a teljesítményed értékelése ezért teljesen más dimenzióba is kerül, és tartós erőt biztosít. Merj szenvedni néha!

– tanácsolta követőinek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yvonne Dederick (@yvonnedederick) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik