Élet-Stílus

Nemazalány a Sztárban sztáros szerepléséről: Nehéz egy önbizalomhiányos embernek kilépni a komfortzónájából

TV2
TV2
Nem volt megelégedve első produkcióval.

Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány tavaly párjával megnyerte az Ázsia Expresszt, idén pedig a TV2 egy másik műsorában bizonyíthat: eddig sikerrel vette a Sztárban Sztár első két élő show-ját. Az énekesnő kedd este közzétett Instagram-posztjában először köszönetet mondott a támogatásért és a szavazatokért, amiket kapott, hozzátéve: „Ha ti nem vagytok, akkor én se lehetnek ott, ahol tartok az életben, de most szembesültem azzal, hogy mennyien szerettek igazán”.

Nehéz egy önbizalomhiányos embernek csak így hirtelen kilépni a komfortzónájából, és produkálni valami mást, valami olyat, amit még sosem csinált, ezért nem is voltam megelégedve az első produkciómmal, hiszen a félelmem és az önbizalomhiány győzött… Viszont amikor megláttam, hogy ti hisztek bennem, akkor elkezdtem én is hinni magamban, és tudom, hogy hétről hétre fejlődni fogok

– fogalmazott Nemazalány, majd a bejegyzés későbbi részében azoknak üzent, akik kritikával illették eddigi produkcióit:

A rosszakaróimnak és az otthon ülő unintelligenciával megáldott kommentelőknek pedig csak annyit szeretnék üzenni, hogy abszolút kinőttem már abból, hogy miattatok érezzem magam szarul.. De tényleg! Nyomjátok nyugodtan, de nem igazán bántja a lelkemet. Én sok sikert kívánok nektek az életben! Minden olyan ember aki építő jellegű kritikával próbál ellátni, örömmel fogadom, de ha buta vagy, akkor sajnos nem is látom, amit írsz, mert én abszolút a szellemi párbajban hiszek. Csak tudjátok, valakivel nem lehet és nem is érdemes harcba szállni, főleg ha nincs fegyvere.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik