Élet-Stílus

Horváth Gréta: Azt gondolom, a legjobb döntést hoztam azzal, hogy távol tartom a gyermekemet a közösségi médiától

Visszamenőleg minden fotót törölt az oldaláról, amin Filip is szerepelt.

Horváth Gréta tavaly a válása idején döntött úgy, hogy a továbbiakban nem oszt meg információkat a magánéletével kapcsolatban. Az influenszer most a Blikknek mesélt arról, hogy rádöbbent: nincs szüksége arra, hogy idegenek mondjanak véleményt arról, hogyan alakítja az életét, az elhatározásával pedig a fiát, Filipet is szerette volna megóvni.

Mint mondta, az elmúlt egy évben sokat változott az élete, és bár nem mutatja, nagyon boldog, rátalált a lelki békéjére. Filipről pedig minden korábbi fotót törölt a közösségi oldaláról, hogy a kisfiú átlagos életet élhessen. Örül annak, hogy a gyerekét nem ismerik fel az utcán, hozzátette viszont, hogy azokat a hírességeket sem ítéli el, akik időnként a gyerekeikkel is reklámoznak a platformjaikon.

Álszentség lenne, ha így tennék, hiszen korábban velem is előfordult, hogy ezt tettem. Manapság azonban sokkal jobban fel tudjuk már mérni, hogy ennek milyen káros hatásai vannak. Azt gondolom, a legjobb döntést hoztam azzal, hogy távol tartom a gyermekemet a közösségi médiától

– jelentette ki Horváth, aki reméli, még sok évig tudja magát tartani a döntéséhez, amikor pedig a fia nagyobb lesz, megbeszélik majd, milyen formában lehet jelen a közösségi oldalakon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik