Élet-Stílus

VV Ákos nagyon megbánta, hogy beszólt a nézőknek

Gyakran reagál érzékenyen bizonyos szituációkra, szerinte ez is oka lehetett annak, hogy szombaton kiesett a versenyből.

A hétvégén VV Ákos és VV Márió távoztak a ValóVilág stúdiójából, a versenyzők VV Melinát szavazták vissza a villába. VV Ákos a kiesése után a Fókusz stábjának nyilatkozott, egyebek mellett a távozásának okát is igyekezett megfejteni.

Szerintem az lehet az oka, hogy nagyon sokszor nagyon érzékenyen kezelem a szituációkat, és kijön belőlem indulatosan, amit sokan ugye hisztiként emlegettek. Jobban kellett volna fejlődnöm, jobban kellett volna ezzel foglalkoznom. Illetve az utolsó napokban is úgy érzem, hogy kicsit legyengültem, ami biztos, hogy rontott a játékomon

– mondta a versenyző.

Hozzátette, nagyon megbánta, hogy az Interaktív héten beszólt a nézőknek, miután sokadjára szavaztak meg egy neki nem tetsző feladatot – egy mosogatás alkalmával több sípszóval cenzúrázott megjegyzést intézett az irányukba.

Ugye konkrétan volt egy eset, hogy én beszóltam a nézőknek, amit nagyon-nagyon bántam. Nagyon reméltem, hogy ezt meg tudták nekem bocsájtani a nézők. Lehet, hogy volt, aki nem, ezt nagyon sajnálom.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik