Élet-Stílus

Lengyel Tamás a szexjelenetek forgatásáról: Akinél bármi beindul, annak a gátlásai nem biztos, hogy megfelelően működnek

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
Szerinte ahhoz, hogy bármilyen vonzalom megjelenjen, kényelmes szituáció szükséges, egy szexjelenet forgatása pedig minden, csak nem komfortos.

Lengyel Tamás a minap az rtl.hu-nak adott interjút, melyben elmondta, hogyan vélekedik színészként a szexjelenetek forgatásáról. Legutóbb a Ki vagy te? című sorozathoz vettek fel vele és Pásztor Virággal egy intim helyzetet, aminek kapcsán Lengyel elmondta, tudja, hogy színészként mindent el kell tudni játszania, az ilyen jellegű forgatásokat viszont igencsak diszkomfortosnak találja: a színészeknek ugyanis ilyenkor egy komplett stáb jelenlétében kell órákon át szexuális vonzalmat imitálniuk, gyakran úgy, hogy csak az intim testrészeiken van takarás.

Mint mondta, az említett 2-3 órás forgatására agyban is fel kell készülnie, és nem tudja elképzelni, hogy bármikor is valóban izgatónak találjon egy ilyen helyzetet.

Az az ember, akinél bármiféle ilyen beindulna, annak a gátlásai, azok nem biztos, hogy megfelelően működnek. Ez egy annyira kreált, annyira idegen helyzet, hogy bármiféle vonzalom legyen, ahhoz szerintem egy kényelmes szituáció szükséges. Ez pedig a lehető legkényelmetlenebb

– magyarázta Lengyel, hozzátette viszont, hogy a sorozat stábja igyekezett a lehető legkényelmesebbé tenni számukra az egyébként diszkomfortos helyzetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik