Élet-Stílus

A Kokainmedve sikere után már a metamfetaminozó aligátorról is filmet csinálnának

Még csak két hónap telt el az évből, de már megvan 2023 egyik legőrültebb filmje: a Kokainmedve igaz történetet dolgoz fel, egy bedrogozott medve szív fel jelentős mennyiségű kokaint letépett emberi lábakról. Kritikánkban itt írtunk arról, mire számíthat az, aki leül megnézni az elsőre elég bizarrnak tűnő horrorvígjátékot.

A közönség mindenesetre imádja a Kokainmedvét, és emellett már a „riválisok” sem mehettek el szó nélkül. Az amerikai The Asylum filmstúdió egy bejegyzésesl jelentkezett a Twitteren, melyben apró szójáték után bejelentették, hogy a Methgátor is eljön az életünkért a nyáron. Aki nem ismerné, a The Asylumhoz kötődnek a Sharknado-franchise-ba tartozó legendás trash-horrorfilmek, minden bizonnyal a metamfetamint használó aligátor történetéből is rengeteget ki tudna hozni a stúdió – bár a Ladbible szerint csak egy viccről van szó, nem készül ilyen film.

Az alapanyag egyébként itt is adott lenne. Még 2019-ben a tennessee-i Loretto rendőrkapitánysága valóban közzétett egy felhívást, hogy aki rendőrségi razzia vagy bármi miatt meg akar szabadulni a nála lévő metamfetamintól, még véletlenül se húzza azt le a vécén, mert az rövid úton visszajut a természetbe, ahol a vízimadarok mellett akár aligátorok is fogyaszthatnak belőle – abból pedig ki tudja, mi kerekedne. Mindezt némileg árnyalja, hogy amikor a lorettói rendőrség kiadta ezt a közleményt, megkérdezték Kent Vliet, a Floridai Egyetem aligátorbiológusát a dologról. Ő akkor azt mondta, negyven éve kutatja az aligátorokat, de arra még ő sem tud válaszolni, mi történne, ha egy példány metamfetaminhoz jutna, katasztrófát ugyanakkor véletlenül sem vizionált.

Az tehát marad a The Asylumnak, akik bizonyára így is sokat ki tudnának hozni a történetből. Egy ehhez hasonló filmet biztosan:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik