Élet-Stílus

Bruce Willis felesége egy demencia-specialistával dolgozik, hogy megfelelő módon gondozhassa a beteg színészt

Jamie McCarthy / Getty Images
Jamie McCarthy / Getty Images
A szakértő szerint nagyon elhivatott a színész felesége.

Bruce Willis frontotemporális demenciában szenved – jelentette be a 67 éves színész családja pár hete a közösségi médiában: „Nincs kezelés a betegségre, ez azonban reményeink szerint változhat az elkövetkező években” – írták akkor.

A People most arról ír, hogy a színész felesége, Emma Heming Willis mindent megtesz azért, hogy megfelelően gondozni tudja férjét. Az elmúlt napokban egy neves demencia-specialistával, Teepa Snow-val találkozott, hogy bővítse ismereteit a betegségről.

Hálás vagyok, hogy lehetőségem nyílt együtt dolgozni vele, segített bővíteni ismereteimet a demenciával élő emberek gondozásában. Ő egy szerető, együttérző és képzett vezető ezen a téren, aki tiszta empátiával navigál. Egy ajándék.

Snow kommentelt a poszt alá, ahol Heming Willis erről írt, kifejtve, a színész felesége figyelemre méltó munkát végez abban, hogy megfelelő támogatást adhasson Bruce Willisnek.

Olyan helyet, teret és életet hozott létre, amely továbbra is biztosítja számára azt, amire szüksége van a jó élethez. A frontotemporális demencia soha nem könnyű, de megfelelő programozással és támogatással valóban lehetséges az élet folytatása. Gratulálunk Emmának és egész családjuknak nagyon kemény munkájukhoz és odaadásukhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik