Élet-Stílus

Halála után derült ki, figyelte szomszédjai összes mozdulatát

Vajon mire kellettek ezek a jegyzetek?

Egy ingatlan eladásakor az előző lakó dobozai is ottmaradtak, benne a különböző dolgaival. Az ilyeneket nézte egy Reddit-felhasználó, hátha valamilyen értékes kincsre lel bennük. Ha ilyenre nem is, érdekes tárgyakra sikerült.

Egy halom jegyzettömb a papírok mindkét oldalán tele rögeszmés jegyzetekkel a szomszédjai minden egyes mozdulatáról. Aprólékos jegyzetek, éveken át, naponta többször is

– írta a közösségi oldalon a jegyzettömbökről készített fotók mellé EarnSneakySneaky, amit most a Mirror vett észre.

Egyebek mellet ezek olvashatók a lapokon:

18:03 ég a tornác világítása. 18:40 egy piros kocsi ismét a garázs előtt. 21:14 furcsa pézsmaszag? Nem főzök… 16:31 azt hiszem, vitatkoznak, de nehéz megmondani, mert csak a női hangot hallom ordibálni. 17:19 HARMADSZORRA trappol fel a lépcsőkön.

Egy másik lapon azt találni: „Zenét hallottam hatkor ésszerű hangerőn”.

A redditer azt is hozzáfűzte: „Megszállottja a trappolásnak, a dohos szagoknak és a hangos zajoknak, valamint az autóknak, amik ott parkolnak, ahol nem szabadna”.

Found in random estate sale box – Pile of notepads FULL front and back of obsessive notes on the next door neighbors every move. Meticulous detail. Several times a day for YEARS.
by u/EarnSneakySneaky in WTF

A hozzászólók olyanokat írtak, hogy ezekből a jegyzetekből filmet lehetne csinálni, mást pedig elkezdett furdalni a kíváncsiság, mivel foglalkozhattak azok a szomszédok, és vajon azért készítette el ez a szomszéd a jegyzeteket, mert később át akarta adni a rendőrségnek?

EarnSneakySneaky azt válaszolta erre, hogy biztos értesítené a rendőröket ezeket a jegyzetekről, ha nem lenne szinte teljesen biztos benne, hogy a jegyzet írója már meghalt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik