Élet-Stílus

Így néz ki egy elhagyatott hullaház, ahol még érezni a „halál szagát”

Az épületet felfedező fiatal szerint a hely egyszerre volt ijesztő és szép is valahol.

Sokat járja a világot a 26 éves brit fiatal, Macorlee Farnaby, köztük gyakran olyan épületek is megnéz, amiket valamilyen okból elhagytak.  Az élményeiről gyakran számol be a közösségi oldalain is, legutóbb például egy Hull melletti hullaházban tett látogatásáról.

A fotókon a pusztuló hullaház látható: boncasztal, kötények, kesztyűk, gipszszalag, vödör, mosdó és egyéb felszerelések. Ahogy be tudott szökni egy ablakon át,

Megcsapott a halál szaga

– emlékszik vissza a látogatására Farnaby a Mirrornak. Olyan érzése volt, mintha nem lettek volna egyedül az épületben, mintha valaki figyelte volna őket.

A fiatal férfi azt mondja, hogy mindent befedett a madárpiszok, de sok orvosi műszer is megtalálható volt még az épületben.

A kötény még mindig felrakva lógott, a kesztyű és a kefe is majdnem használatra készen volt ott. Olyan érzés volt, mintha egy horrorfilmben lennénk.

A hátborzongató érzés ellenére Farnaby szépséget is meglátta a helyben. „Még mindig volt valamilyen szépsége a helynek: régi és rusztikus hangulatú volt. Nem rongálták meg, mindenhol a természetes pusztulást láthattuk” – emlékezett vissza.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Macorlee Farnaby (@macorleetravels) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik