Élet-Stílus

Kap hideget-meleget az anya, aki készételeket ad a gyerekeinek

Az influenszer másoknak ad tanácsot, de a kommentelők szerint neki kéne párat megfogadni.  

A hatgyermekes Emma Williams gyakran oszt meg a Tiktokján olyan videókat, amelyekben a családi életét osztja meg, és gyakran érik miattuk kritikák.

Az egyik legutóbbi videójában például azt mutatja meg, hogy mit ad a gyerekeinek vacsorára: mirelit csirkemellet, krumplikrokettet és paradicsomos spagettit.

A kommentelőktől azonban sok kritikát kapott, hogy az összes étel készétel, és ez nem a legjobb egy gyereknek, mire a nő azt válaszolta:

A fagyasztott ételek is ételek, a gyerekek ettől is jóllaknak.

Ezzel nem mindenki ért egyet, ugyanakkor olyanok is vannak, akik igen, és akik azt írták a videóhoz, hogy végre valaki fel meri vállalni a valódi énjét.

@emmawill2014 Let’s dish up my kids dinner 🥘 #fypシ #fyp #dinner #whatmykidseatfordinner #food #foodie #trending #viral ♬ original sound - 🔥Emma🔥

Williams videóiban gyakran emel szót más anyákért és azt tanácsolja, hogy ne ítéljék el egymást.

Ahogy sokan tudjátok, én egy anya vagyok a TikTokon, aki nagyon egyszerű, könnyű, és esetleg fagyasztott ételeket készít. Nagyon egyszerűek és a gyerekek is nagyon szeretik. Az van, hogy én se megyek át olyan ember oldalára, aki a gyerekének quinoát vagy ezeket az ebéddobozokat adja azzal a különböző dolgokkal, mert tudom, a gyerekeim sosem ennék meg, és nem kezdem el őket kritizálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik