Élet-Stílus

Shakira új dalában arról énekel, Piqué megpróbált vele kibékülni új barátnője háta mögött

Gotham / GC Images / Getty Images
Gotham / GC Images / Getty Images
Újabb szakítós számmal jelentkezett az énekesnő.

Úgy tűnik, Shakira a dalírásba vetette magát, miután 11 együtt töltött év után szétmentek gyerekei apjával, Gerard Piqué spanyol labdarúgóval. Januárban megjelent számában márkahasonlatokkal érzékeltette, hogy volt párja mekkora minőségbéli visszalépést tett azzal, hogy lecserélte őt egy huszonéves barátnőre, a napokban pedig újabb dallal állt elő, amiben további részletek derültek ki a szakításukról.

Pénteken jelent meg az énekesnő és Karol G spanyol nyelvű közös száma TGQ címmel. Ebben Shakira arról énekel, mennyire fájdalmas volt látnia, hogy exe ilyen gyorsan tovább lépett, de most már csak nevet a történteken, és rájött, hogy jól jött ki a dologból: „sokkal dögösebben, sokkal keményebben, sokkal könnyebben”.

Később a dalszöveg kitér arra, hogy Piqué megpróbálta helyrehozni a dolgokat kettejük között. Shakira arról dalol, hogy a férfi „újra össze akar jönni” vele, de ő tudja, hogy csak egy „idióta csinálna ilyet”. A két előadó együtt énekli, hogy:

Miért keresel engem, mikor tudod, hogy nem ismétlem meg a hibáimat? Mondd meg az új csajodnak, hogy nem versenyezem férfiakért.

Shakira szerzeményében azt is említi, hogy volt párja a szakításuk után lájkolta egy fotóját. „Szerelmem, nagyon eltávolodtál, és én nem látok olyan messzire, bébi” – hangzik el a dalban.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik