Élet-Stílus

Molnár Anikónak nincs ideje férfiakkal ismerkedni, pedig rengetegen akarnak vele találkozni

„Ott van mondjuk száz pasi, hogy döntsem el, hogy kivel?”

Molnár Anikó volt Hajdú Péter vendége a Frizbi legutóbbi adásában. A ValóVilág egykori szereplője egyebek mellett arról is beszélt az interjúban, hogy mostanra egyenesbe került az élete – szereti a munkáját, jól megy az üzlete, minden hitelétől megszabadult és még álmai autóját is megvette –, de a szerelem még mindig hiányzik az életéből.

Én úgy vagyok vele, hogy átadtam a Jóisten kezébe ezt az egész dolgot. Hiszem azt, hogy ha eljön az ideje, oda fogja elém tolni az igazit, akár talicskával is. Nem hiszem, hogy nekem feltétlenül el kell mennem egy szórakozóhelyre vagy regisztrálnom kell egy társkeresőre, hogy megtaláljam

idézi a Bors a 47 éves Molnár Anikót, aki azt is elárulta, hogy bár jelentkező lenne bőven, neki nincs ideje ismerkedni.

Kinek van arra ideje, hogy randizgasson? Tudod, hogy hányan akarnak találkozni velem, Péter? Már meg sem nyitom az Instámat, mert annyi üzenet van. Kérdezik, hogy lehet-e velem találkozni, elvihetnek-e vacsorázni vagy nyaralni. De nekem erre nincs időm! Ott van mondjuk száz pasi, hogy döntsem el, hogy kivel? Lehet, hogy az a pasi, amelyik a legjobban néz ki, a legnagyobb bunkó…

Mint mondta, mikor tizenkét óra munka után hazamegy, utána még hátravan a vacsorafőzés, takarítás és a kutyáival is foglalkoznia kell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik