Élet-Stílus

Ellie Gouldingot traumatizálta a pletyka, miszerint Niall Horannel csalta Ed Sheerant

Jeff Kravitz / FilmMagic for MTV / Getty Images és Kevin Mazur / Getty Images for iHeartMedia
Jeff Kravitz / FilmMagic for MTV / Getty Images és Kevin Mazur / Getty Images for iHeartMedia
A szerelmi háromszögről szóló híresztelés is közrejátszott abban, hogy öt évig szüneteltette az énekesnői tevékenységét.

Ellie Goulding egy napokban megjelent interjúban arról beszélt, sok megrázkódtatást okozott neki az a megalapozatlan pletyka, hogy 2014-ben megcsalta Ed Sheerant az egykori One Direction-tag Niall Horannel.

Hogy teljesen őszinte legyek, ez hatalmas… a stressz nem jó szó rá. Valójában rengeteg traumát okozott nekem. Lenyűgöző, mennyi ember foglalkozik még mindig valamivel, ami kilenc évvel ezelőtt történt

– fogalmazott a szóbeszéddel kapcsolatban az énekesnő, aki állítása szerint csak pár randin volt Horannel, Sheerannel pedig soha nem volt köztük semmi.

Goulding elmondta, nehezen birkózott meg azzal, hogy huszonéves korában a szerelmi élete minden mozzanatáról beszámolt a sajtó, ami miatt szörnyű embernek érezte magát. A róla terjedő pletykák miatt döntött úgy, hogy pár évre szünetelteti a karrierjét.

Most már tudok nevetni a történteken, de sok mindent megváltoztatott az életemben. Visszahúzódó lettem, nem akartam koncertezni. Semmihez nem volt kedvem, magamba fordultam, és ez óriási szomorúságot okozott nekem, amit megbántam.

Goulding ma már házas, 2019-ben ment férjhez, két évvel később pedig megszületett kisfia, Arthur.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik