Élet-Stílus

Kiderült, melyik országban élnek a legnagyobb péniszű férfiak

lathuric / Getty Images
lathuric / Getty Images
A férfiak önképére és önbecsülésére jelentős hatással lehet az, hogy mekkora a péniszük. Pontosabban az, hogy hogyan állnak az átlaghoz képest. Egy amerikai online egészségügyi szolgáltató globális rangsort tett közzé.

A világ országait péniszméret alapján rangsoroló listát tett közzé a From Mars nevű, férfi páciensek számára létrehozott, amerikai, online egészségügyi szolgáltató – írja a LadBible című brit bulvárportál.

A Google adatainak felhasználásával készült lista első helyén Ecuador áll, ahol egy átlagférfinak, erektált állapotban 17,61 centiméter hosszú a pénisze, vagyis nagyjából tíz százalékkal nagyobb a globális átlagnál.

A dobogóra még Kamerun és Bolívia fért fel, 16,67, illetve 16,51 centiméterrel. A top10-be Szudán, Haiti, Szenegál, Gambia, Kuba és Zambia mellé, egyetlen európai országként Hollandia fért be, 15,87 centiméteres péniszhosszúsággal.

Magyarország a nyolcvanhatos lista huszonnyolcadik helyén áll, 14,99 centiméterrel.

Az utolsó helyen Kambodzsa kullog, 10,04 centiméterrel, alig lemaradva Tajvan (10,78 centiméter) és a Fülöp-szigetek (10,85 centiméter) mögött.

From Mars

A Google-adatokat feldolgozó tanulmányt ellenőrző Navin Khosla arra figyelmeztet, hogy mivel az adatok önbevallásból származnak, elképzelhető, hogy azok némileg eltérnek a valóságtól.

Arra a kérdésre pedig, hogy végső soron számít-e a méret, a szakértő azt válaszolja, hogy attól függ, kinek.

Vannak, akiknek igen, és vannak, akiknek nem. A tapasztalat azonban az, hogy a pénisz tulajdonosa számára sokkal fontosabb kérdés ez, mint a szexpartnerének.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik