Élet-Stílus

„Anyámnak írok SMS-t és az Orbán les” – Beton.Hofi közmédiás koncertvideóján elnémult az Orbánról szóló dalszövegrész

Úgynevezett internetes anomália.

Kulisszák mögött – az A38 hajón Beton.Hofi – ezzel a címmel került fel Beton.Hofi koncertje a mediaklikk.hu oldalára. Ahogy a videó alatt fogalmaznak az oldal készítői:

Az erdélyi származású Fonogram-díjas magyar rapper, zeneszerző, dalszövegíró mindössze pár hónap alatt nőtte ki magát igazi szupersztárrá. Szókimondó, rendkívül eredeti szövegei társadalomkritikát és önkritikát is egyaránt jócskán felvonultatnak. A megdöbbentő, erős hatású videóival is számos rajongót szerző énekes különleges évzáró unplugged koncertet adott a hajón.

A koncerten hallható volt a rapper Bagira című száma is, amiben az alábbi sor hangzik el: „Belehalok, milyen szabad ország ez, anyámnak írok SMS-t és az Orbán les”.

Csakhogy a közmédia weboldalán, a mediaklikk.hu-n látható felvételen nem hallani a miniszterelnök nevét, elnémul a koncertfelvétel arra a pár másodpercre.

A kérdéses részt vissza lehet hallgatni 37 perc 35 másodpercnél.

Kérdésünkkel kerestük az MTVA sajtóosztályát és Beton.Hofi menedzserét is: az előbbi helyről még nem kaptunk választ, a rapper szakmai csapata pedig nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik