Élet-Stílus

Bedobozolja gyerekeit, míg takarít a tiktokker anyuka

A kommentelők azzal riogatják az anyukát, hogy gyerekei bosszúból a falon fogják kiélni művészi vénájukat.

Egy anyuka szokatlannak tűnő gyermeknevelési taktikájáról tett ki egy videót TikTokjára, ami megosztotta a kommentelőket – fedezte fel a Daily Mail.

A már közel 11 milliós megtekintésnél járó felvételen az látható, ahogy Gabrielle Dunn az udvarról behoz egy nagy kartondobozt, hogy míg takarít, kisgyerekei abban rajzolgassanak zsírkrétával.

A magát „csak egy anyuka, aki azt gondolja, néha vicces”-ként leíró nő bevallotta, hogy az ötletet egy másik TikTokos anyukától, Abby Francótól vette át, aki azt állította, hogy minden alkalommal 30 perc takarítási időt nyer ezzel a módszerrel.

A kommentelők közül néhányan zseniálisnak vélték az ötletet, és arra jutottak, ők is ki fogják próbálni, míg mások lustának, vagy egyenesen kegyetlennek bélyegezték a nőt. Olyan is akadt, aki szerint a gyerekek legközelebb majd bosszúból a falon fogják megvillantani művészi adottságaikat, valakiben pedig felmerült a kérdés, vajon a gyerekeknek van-e saját szobája?

@mrs.gabidunn #stitch with @abbyfranco6 PURE GENIUS. Glad we hadn’t broken the box down yet!! #toddlermom #babysitter #nanny #mom #momlife #momsoftiktok #cleantok #toddlerhack #parentingtips #parenthack ♬ Gangsta's Paradise (feat. L.V.) - Coolio

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik