Élet-Stílus

Nem volt otthon a család – több száz tinédzser bulizott a texasi házban

Hatalmas kárt okoztak.

Minden háztulajdonos rémálma vált valóvá, amikor egy texasi ház lakóinak távollétében óriási házibulit tartottak – vadidegenek.

Február 11-én a szomszédok értesítették egy austini ingatlan tulaját, hogy középiskolás korú fiatalok ugrálnak be a kerítésen, és hogy rengeteg kocsival érkeznek a helyszínre. Amikor a – neve elhallgatását kérő – tulajdonos hazaérkezett, már épp távoztak az utolsó autók. Valószínűleg sosem felejti el a pillanatot, amikor meglátta, mi lett az ingatlanból.

A férfi a Fox 7 News-nak elmondta, hogy a kertkaput betörték, a bejárati ajtót tárva-nyitva találta. A házban égett az összes lámpa, mindenütt sörös- és egyéb dobozok hevertek,

a tévéképernyőt összetörték, a falakat avokadóval kenték össze, a garázsban falhoz vágták a szerszámokat, a férfi kislányának játékai szanaszét hevertek a lakásban. A ház tulajdonosának nincs középiskolás korú gyermeke, és fogalma sincs, hogy miért épp az ő otthonában rendezték a brutális örjöngést. Mint kiderült, a házfoglaló buliba a Snapchaten hívták meg az embereket, és a hátrahagyott ruhák alapján úgy tűnik, hogy az összes nagyobb austini középiskolából járhattak ott diákok. A rendezvényre szóló meghívóban az állt, hogy este héttől a rendőrök kiérkezéséig tart. Vélhetően több száz tinédzser járt a texasi család házában, ahol több ezer dolláros kár keletkezett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik