Élet-Stílus

„Nem lesz semmi, ez egyértelmű” – mondta VV Barna, miután kézenfogva aludtak el VV Melinával

Reggel össze is bújtak.

A ValóVilág legutóbbi adásában VV Barna ismét VV Melina mellett aludt el. Ezúttal már egymás kezét is megfogták, reggel pedig összebújtak, a lány pedig a kihívott versenyző fülébe súgta, hogyha szeretné, őt is kihívhatja párbajozni.

– Ügyes leszel. Dönts úgy, ahogy szeretnél, és hogyha engem szeretnél kihívni, megértem. És köszönöm, hogy bocsánatot kértél, nagyon jók ezek a napok.
– Hidd el, hogy egy picit se fog megváltozni az, hogy éppen milyen viszonyom van veled. Úgyhogy lehet téged viszlek, jó?
– Tudom.
– De jó arc vagy

– beszélték meg egymást simogatva.

Ugye Melina mellett töltöttem az éjszakát, és meglepően jól sült el, mert azért átment kisujjfogásba, meg pici simibe ez az együtt alvás, ami számomra azért nagyon meglepő volt, hogy ilyenek beleférnek. Egy pirospontos éjszaka volt számomra

– mondta később VV Barna a riportszobában.

VV Barna reggel VV Krisztinek is elújságolta, hogyan telt az éjszaka, mire utóbbi azt tanácsolta neki, vigyázzon magára.

Nem csinálok semmit, addig nem érhet baj. Addig nincs bajom, amíg nem csinálok semmit

– bizonygatta VV Barna, majd hozzátette, sajnálja, hogy VV Daninak otthon végig kell néznie, ami közte és VV Melina között történik.

Nyilván nem lesz semmi, ez egyértelmű. Amikor meg úgy érzem, hogy meleg a helyzet, akkor fogom, dobbantok aztán megyek a kékbe vissza egyedül

– jelentette ki.

VV Daninak egyébként a BeleValóVilágban levetítettek egy részletet az adásból, amin láthatta, hogy a villabeli kedvese és VV Barna együtt alszanak, mire azt mondta, már semmi oka nincs arra, hogy megvárja kint a lányt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik