Élet-Stílus

Ördög Nóráék megmutatták Maldív-szigeteki luxusszállásukat, miután a hotel upgrade-elte a szobájukat

TV2
TV2
Főszezonban 10 millió forintba kerül egy éjszaka a villában.

Ördög Nóra és Nánási Pál gyerekeikkel a Maldív-szigeteken nyaralnak, az utazásról pedig tőlük megszokott módon videónaplóban számolnak be. A legutóbbi epizódban olyasmi történt a családdal, ami saját elmondásuk szerint sosem fordult még elő velük: „upgrade-elték” a szobájukat, ami azt jelenti, hogy a szálloda egy jobb szálláshelyet ajánlott fel nekik.

A luxus luxusának a luxusa, amit most ki fogink próbálni

– harangozta be Nánási Pál, felesége pedig elárulta:

Egy ilyen rezidenciában egy éjszakát eltölteni, ha rendes szezon van, akkor tízmillió forint per éj. Szezonon kívül, ahogy most vagyunk, egy éjszaka hétmillió forintba kerül. Tehát ha itt valami tévedés történt, és a végén véletlenül mégiscsak kiszámlázzák nekünk ezt a három éjszakát, amit ott fogunk tölteni, akkor itt maradunk.

Ördög Nóra azt mondta, azért különleges ez a dolog, mert akik megengedhetik maguknak, hogy egy ilyen nyaraláson vegyenek részt, sosem mutatják meg, hogy ez hogy néz ki. Ők viszont, akik még a közelébe se kerülhetnének anyagilag soha, hogy kifizessék mindezt, mindent megmutatnak.

A vlogból kiderül, hogy a villa 1190 négyzetméter, négy hálószoba van benne, edzőterem, gőzkabin, medence és vízicsúszda, saját tengerparti szakasz, valamint a szolgáltatás része, hogy egy privát személyi asszisztens bármiben a segítségükre van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik