Élet-Stílus

Nyertes Zsuzsa: Halálos bűnben élek mindaddig, amíg nem veszem fel a házasság szentségét

tv2
tv2
Fehér ruhát már nem szeretne.

A Story magazinnak adott interjút Nyertes Zsuzsa. A színésznő arról mesélt, néhány éve párja – akivel több évtizede már, hogy együtt vannak – megkérte a kezét. Nyertes tudja, mit szeretne esküvő terén: titkos legyen, fehér ruha nélkül.

Nem szeretném nagy dobra verni az esküvőnket, és hatalmas csinnadrattára sem vágyom. Vallásos neveltetést kaptam, ami szerint halálos bűnben élek mindaddig, amíg nem veszem fel a házasság szentségét, úgyhogy számomra csupán az egyházi, templomi szertartás a fontos. A többi már csak körítés, pénzkidobás.

A színésznő szerint nincs azzal baj, hogy 64 évesen megy férjhez.

A koromnál fogva nem akarok bohócot csinálni magamból. Egyszerű, elegáns, letisztult ruhában képzelem el magam. Nem fehéret viselnék, hanem színeset, mondjuk, lilát, bár abban a fradista sógorom tutira megnyúzna! A színválasztást még át kell gondolnom, de az biztos, hogy nem szeretnék hercegnőnek öltözni, eleget díváskodom a színpadon. Egyébként sem vagyok már húszéves. Bár teljesen ki vagyok békülve a korommal, és abban sem látok kivetnivalót, hogy közel ötven év együttlét után, 64 évesen megyek férjhez, de a királylányos ruhát és a hetedhét országra szóló lakodalmat meghagyom a fiataloknak és persze az én csoda szép nagylányomnak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik