Élet-Stílus

A gyerekvállalásról kérdezték Kovácsovics Fruzsinát, aki elmondta, indiszkrétnek érzi, ha ezt firtatják

rtl
rtl
Nyomásként éli meg, ha erről faggatják.

A Reggeli stúdiójában járt Kovácsovics Fruzsina. Az énekesnő kapcsán Peller Anna felemlegette, hogy olvashattunk róla egy cikket a napokban, amiben azt írták, Kovácsovics készen áll az anyaságra.

– Erről szeretnél valamit mondani nekünk, hogy hogy állsz a témához?

 

– Igazából nagyon nem szeretem mostanában ezt a témát. Egy ideje ez a fő kérdés velem kapcsolatban. És már azért nem szeretem, mert ha megkérdezik, egyre inkább indiszkrét dolognak tartom. Már most ott vannak a határaim, hogy sok, nyomásként élem meg. Persze, vágyom a gyerekre, ahogy sok más harmincas nő is, bízom abban, hogy majd összejön, de ezzel a kérdéssel folyton szembesülni…

Kovácsovics tudja, hogy sokszor jóindulattal teszik fel neki a kérdést, de például nem érti azt, hogy

egy velem egykorú férfinál miért nem központi kérdés ez?

Majd megkérte a Reggeli műsorvezetőit, hogy erről ne kérdezzék többet.

Szabados Ágnes hozzátette, ő is kapott ilyen kérdéseket, de meghúzott bizonyos határokat azóta. Elmesélt egy történetet még a híradós korszakából: „Volt olyan, mikor azzal vicceskedtek nekem a kollegáim még a Híradóban, és bocsánat, hogy ezt elmondom. Tök mindegy, hogy kicsoda, de azt kérdezték, terhes vagyok-e, mert felkaptam pár kilót. Akkor éreztem azt, hogy abban a korban vagyok, hogy ez már nem vicces, mert senki nem tudhatja, mi áll a háttérben”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik